DOCUMENTAL – TANCANT EL CERCLE

Un somni portat a la pantalla

Sota el títol “Tancant el Cercle” es relata la història d’un nen que va deixar escrit el seu somni en un llibre de ressenyes del refugi Ventosa i Calvell.

Amb 13 anys, Ferran Latorre escala el cim de la Punta Alta amb els seus companys de classe i promet trepitjar algun dia el cim de l’Everest. Inspirat en el seu heroi d’infància, l’alpinista austríac Peter Habeler, primer alpinista del món a conquistar l’Everest sense oxigen, va conquistant cim darrera cim gràcies el seu projecte personal d’escalar, sempre sense oxigen, les 14 muntanyes més altes del planeta.

Trenta anys després d’aquesta promesa i a punt de tancar el cercle amb l’ascensió a l’Everest, Ferran Latorre comparteix records, dubtes ètics i pors amb algunes de les persones que li han marcat al llarg d’aquestes tres dècades. Entre elles, el propi Habeler amb qui reviurà l’ascensió a la Punta Alta, juntament també amb els seus antics companys de classe.

UN DOCUMENTAL AMB VALORS

Durant el rodatge van a estar presents tots els valors que han acompanyat a Ferran Latorre al llarg del projecte CAT14x8000, lligats a l’entorn natural, a la cultura de l’esforç i a l’honestedat. Però aquesta serà sobretot una història de passió.

UN CERCLE RODAT A…

AMB IMATGES TAN ESPECTACULARS COM…