El gran repte comença avui. Després de mesos preparant l’expedició, posem rumb cap a l’Everest, la muntanya més alta del món amb 8.848 metres, per continuar amb el gran repte: ser el primer català en aconseguir, sense oxigen, els 14 cims del món de més de 8.000 metres.

Volem cap a Kathmandu (Nepal), primera parada de la il•lusionant expedició que s’engloba en el projecte CAT14x8.000 que ens portarà fins al Camp Base del vessant tibetà de l’Everest. Aquesta serà la sisena vegada que intentaré coronar l’Everest, sempre sense l’oxigen suplementari i en estil lleuger. Al costat d’en Nacho Orviz, arribarem al Camp Base cap al 18 d’abril i intentarem el cim la segona quinzena de maig.

Avui és un dia molt feliç per a mi, com ho seria per a qualsevol amant de l’alpinisme. En primer lloc, per poder començar un repte, de la mà d’una entitat tant important com és “la Caixa”, als quals, vull agrair la confiança que han dipositat en mi i bàsicament en el projecte CAT14x8.000. És el punt de partida d’una sèrie d’expedicions que tenen una durada total de tres anys i en la que farem els catorze vuit mils del món sense oxigen. Aquest fet, converteix l’expedició en un repte gens fàcil d’aconseguir però el qual em fa créixer, encara més, la gran motivació a l’hora d’enfrontar-m’hi. Vull donar les gràcies a Gaes, Estrella Damm, Buyentradas.com i PrepaidSatphone per a fer-me costat en aquest nou projecte que tant m’il•lusiona. Espero que pugui tornar-los amb alegries tanta confiança dipositada en mi i en el nou projecte. Fàcil no serà, però precisament aquí estem, per a poder superar qualsevol de les dificultats que se’ns puguin plantejar, amb la millor de les nostres solucions.

PREMSA