Em complau anunciar-vos la presentació de l’acord de patrocini amb la companyia australiana Sea to Summit. M’afalaga ser l’ambaixador d’aquesta coneguda marca de outdoor que comparteix els meus valors i de la qual sóc un gran consumidor. L’experiència de Sea to Summit al món del outdoor em serà de gran ajuda en el meu proper repte d’aquesta primavera: El Everest (8.848 m).

Us adjunto la nota de premsa que s’ha enviat als mitjans de comunicació amb motiu d’aquest acord:

La companyia australiana Sea to Summit, fundada en 1990 per l’australià Tim Macartney ‐ primer escalador de la història a aconseguir el cim del Everest des del nivell del mar‐, ha presentat avui dijous 12 de gener l’acord de patrocini amb l’alpinista Ferran Latorre.

Sea to Summit és una marca d’equipament per a amants de la muntanya, els viatges, la naturalesa i els esports d’aigua. L’objectiu de la companyia és proporcionar les millors solucions per a entusiastes del outdoor que busquen la innovació constant al mateix temps que demanden un producte resistent, lleuger i compacte.
Entusiastes com Ferran Latorre, que actualment es dedica a completar el projecte CAT14x8000 amb l’objectiu de ser el primer català de la història a escalar els catorze cims més altes del món sense oxigen artificial. Si aconsegueix escalar el Everest aquesta primavera, 2017 serà l’any en el qual aconsegueixi el seu projecte més ambiciós, al mateix temps que representarà a Sea to Summit com a ambaixador de la marca per tot el món.

Ferran-Latorre_Sea-to-Summit-4

A més d’alpinista, Ferran Latorre va ser un dels càmeres del programa de televisió de Televisió Espanyola “Al Filo de lo imposible”, en el qual va filmar les ascensions al catorzè “vuitmil” de Juanito Oiarzabal, Silvio Mondinelli i Iván Vallejo. Al primer d’ells va decidir rescatar-ho quan estava descendint el K2, renunciant així a arribar al cim per salvar al seu company. El valor de la solidaritat a través d’aquest rescat, juntament amb els valors de l’esforç, la superació i l’aventura que transmet Ferran Latorre amb el seu estil de vida és el que ha mogut a Sea to Summit a convertir-ho en el seu nou ambaixador.

Ferran-Latorre_Sea-to-Summit-3

La nova cara coneguda de Sea to Summit ha assegurat sentir-se “molt orgullós de representar a una marca que comparteix els meus valors i de la qual sóc un gran consumidor”. Per la seva banda, Xavier Esteller, director de l’empresa distribuïdora de Sea to Summit exclusiva a Espanya, ha definit a Ferran Latorre com “l’ambaixador que estàvem buscant” ja que, segons ell, “representa a la perfecció l’esperit de Sea to Summit ”. El director s’ha mostrat “molt content d’anunciar un acord que aportarà moltes coses positives a la marca”.

L’estratègia de Sea to Summit para aquest any és crear un elenc d’esportistes que representin a la marca, incrementin la seva visibilitat i contribueixin així a l’objectiu de consolidar-se en el sector outdoor. En aquest sentit, l’acord amb Ferran Latorre és el primer de diversos esportistes reeixits en les seves especialitats que també faran d’ambaixadors de la marca.