HIMALAIA TRACKER

Segueix-me en temps real

Aquí us presento una de les darreres novetats que he incorporat en el meu projecte CAT14x8000: l’Himalaia Tracker. Es tracta d’una gran millora en el Tracker que en anys anteriors havia portat. A diferència de l’anterior que només n’oferia la seva posició en un mapa poc visual i poques dades tècniques, aquest nou tracker ens permet:

– Seguir l’expedició en tot moment
– Ens indica dades tant tècniques com meteorològiques (humitat, pressió i temperatura)
– Es mostra a través d’un mapa molt visual i interactiu com el que podeu apreciar:
Durant l’expedició podeu seguir dia a dia totes les etapes compreses en l’expedició. Fent clic a les pestanyes podeu veure les següents etapes:

• Trekking (Senderisme). És l’etapa que compren des de l’inici de l’expedició, un cop es troba en el país corresponent, fins al peu de la muntanya on està ubicat el Camp Base, punt de partida per l’atac el cim.
• Acclimatization (Aclimatació): És el període indispensable per adaptar-se físicament a l’alçada.
• Summit (Cim). Tal com el nom indica és el dia escollit per a l’ascensió al cim.

responsivedesign_devices

A més a més, l’usuari disposa tant d’una pàgina web com de l’App optimitzada per a smartphone en la qual es poden veure les dades i fer el seguiment sense la necessitat d’un ordinador.
Cal destacar finalment que aquest nou tracker s’ha provat i ha funcionat de manera correcta en els últims cims que he coronat: Nanga Parbat i Makalu. En aquestes dues expedicions el seguiment via http://himalaia.net/ferranlatorre ha estat molt útil, tant pels seguidors, que no es van perdre cap detall, com pels patrocinadors i premsa que han difós l’expedició a tots els mitjans possibles.

Per a més informació: http://himalaia.net/