Conferències

Conferències

Conferències per a Empreses

Escalar els catorze vuitmils ha estat un projecte esportiu, professional i finalment vital de més de divuit anys. Aquesta és una conferència dirigida al món de les empreses, amb l’objectiu de donar les claus per les quals els alpinistes desitgen escalar muntanyes. A través d’aquest viatge de respostes, s’estableixen paral·lelismes amb la realitat empresarial i també vital del ser humà. També s’analitzen les claus que han fer possible l'èxit del projecte d'esdevenir el primer català en escalar els catorze vuitmils.
En definitiva, motivar l'audiència a fer front als reptes, com un dels elements claus de la realització de l'ésser humà.

Conferències per a Empreses
Conferències

Conferències per a Centres Educatius

“La Conquesta dels Catorze. L’Aventura d’atrevir-se”, aquesta és una conferència dirigida a Centres Educatius sense limitacions. En Ferran Latorre ha compartit aquesta conferència amb alumnes de Primària, Secundària, Batxillerat, alumnes de Cicles Formatius, de centres d'Educació Especial o universitaris.
Es tracta de compartir amb els alumnes els valors de l’alpinisme, que van des de la cultura de l’esforç, la persistència, la humilitat, el compromís, l’audàcia, la motivació i els valors ètics.

Conferències per a Centres Educatius
Conferències

Conferències per a Entitats

"La Conquesta dels Catorze. Tancant el cercle”, aquesta és una conferència dirigida a Entitats Excursionistes o Associacions genèriques. Dirigida tant a un públic de muntanya com neòfit, Ferran Latorre repassa els moments claus de tota una vida, des que de petit va escalar el seu primer 3000, la Punta Alta, fins a la consecució dels catorze, passant per les ascensions al Alps, a Groenlàndia i a l’Antàrtida. Una història que tanca un cercle vital i que ens apropa a entendre les claus de l’alpinisme.

Conferències per a Entitats
Ferran Latorre Ferran Latorre

Per a qualsevol dubte o consulta sobre les nostres experiències de muntanya

CONTACTA AMB NOSALTRES
Programa kit digital financiado por los fondos next generation del mecanismo de recuperación y resiliencia
kit digitalkit digital